Saja nak show off ヽ(^o^)ノ | miss fluffy


Thursday, 25 April 2013

Saja nak show off ヽ(^o^)ノ

Assalamualaikum.

Takde apa. Saja gatai garu-garu nak tunjuk ni~



Monday couple!!(Ɔ ˘⌣˘)♥(˘⌣˘ C)

Haha sebenarnya excited minggu lepas T-shirt Running Man yang aku order dah sampai. Ohsemm dunia~ Kbai. ( ˘˘з)♬♪

15 comments:

  1. eh2, order kat manaa?
    *mode : Jelly2*

    haha

    ReplyDelete
  2. tahniah2...hehe nasib sy tak minat rancangan ni...kalau tak mesti dah jeles dah...haha

    ReplyDelete
  3. warghhhh style gila la kak ! eh akak order katne eh ? haritu bella ada jugak ternampak website ni . tapi lupe aaa .

    ReplyDelete
  4. minat jugak running man. bestnya ada baju. jeles sikit :D

    ReplyDelete
  5. amboiii~ order mna ni MF..cer cita..cer cita..CJM pun minat RM jugak! RM daebak!~ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. order kat FB..dr blog http://www.anisforeveralone.com..hehe

      Delete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.