Perempuan ini datang promote~ | miss fluffy


Monday, 1 April 2013

Perempuan ini datang promote~

Assalamualaikum.

Baca tajuk bebaik. Perempuan mana? Cinderella? Snow White? Repunzel? Haha semua tak. Perempuan tuh adalah aku. =.= Kbai. Hoi!! Jangan pergi lagi. Aku gurau. Haha~

Ni sebenarnya aku ada la buat business kecil-kecilan. Business produk kecantikan je. Hihuu~ Baru nak start. So kena la advertise kencang punya. Jadi marilah reramai menghulurkan "LIKE" hampa pada page aku ni. Tskk~ *Pasai pa sedih plak ni?



Jom ah like. Kalau ada yang berkenan PM kat Facebook. 

Juga boleh email:

Dalam minggu ni, special price offers!! Tengok tau nanti
Buat masa sekarang yang terlaris adalah Shiseidoo Mask & Lip Tint Obus. Terlaris kat page aku jela. Ngeee~ Takpe2 aku cuba!!
 Tengok tau! Kalau nak order lagi bagus! Heee Happy Shopping~

Shideidoo Mask adalah produk baik untuk menanggalkan blackhead & white head di muka anda! >,<
Kalau nak lebih penerangan boleh PM atau email aku. Thanks:))

18 comments:

  1. promote jangan tak promote. Hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah dan all the best utk business tu ya.. ada harga diskaun tak utk mak hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mak nak takpe kita bg discount baik pnyer...hihi :D

      Delete
  3. iha tak pernah + tak berapa pandai nak pakai topeng camni.. tapi nanti kalau ada yang berminat iha akan promote link ni okeyh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe okey dear...thanks sgt tau^^

      Delete
  4. good luck ye untuk business baru..chayok²..dah Like..^^

    ReplyDelete
  5. Mcm pernah dengar product ni.... selamat berbussiness ye

    ReplyDelete
  6. hi salam kenal>MV dr blog farah

    ReplyDelete
  7. Wah, seorang lagi usahawan.. Tahniah dan selamat berjaya!


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete
  8. berminat laa dengan lip tint tuu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mari order..hehe boleh PM di FB or email ye...:))

      Delete
  9. gud lakk ye :)
    saya tak pernah pakai mask2 pakai pencuci muka jee hehe
    *malehh sbenonye*

    ReplyDelete
  10. good luck =D
    smoga Allah permudahkn urusan MF ^_^

    ReplyDelete
  11. lah ingatkan pompuan mana tadi...hihihi selamat berbisnes... :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.