#2 Lagu & Doodle: Bella's Lullaby | miss fluffy


Sunday, 21 April 2013

#2 Lagu & Doodle: Bella's Lullaby

Assalamualaikum.

Aku minat gilerr dengan cerita Twilight. Sangat minat okey. Hehe saper suka cerita ni? Angkat kaki!! Dari movie Twilight, New Moon, Eclipse sampai la Breaking Dawn part 1 & 2 memang aku layan~ Huishh cair tengok Robert Pattinson yang kacak tu. Muahaha pastu berangan-.-

Saper ingat dua picture ni dalam cerita yang mana?? Hehe~


So, ada background music aku tak ingat tapi aku rasa dalam Breaking Dawan part 2 kot music ni. Sedap dengar~ Boleh terlena. Serious cuba korang dengar. Merdu. Hehe ada bunyi piano sikit. Kira best la. One of my favorite music:) Doodle yang tak doodle sangat aku lukis untuk cerita favorite aku~


Bella's Lullaby

6 comments:

  1. Twilight mestilah suka walaupun mmg tak suka bella sbb mcm tak de feeling =,= TAPI yg last paling best! Bella pun improve sgttt! Sygnya dah habis. Huwaaaaaa.

    ReplyDelete
  2. tak minat lah twilight.. hehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah tgok cerita Twilight...T_T btw doodle tu ohsem! cantik! :)

    ReplyDelete
  4. terbuai2 perasaan tgk citer ni hehe.

    ReplyDelete
  5. Wan tak penah tgk lagi mana2 pun...apsal yek ramai aweks minat citer ni???

    ReplyDelete
  6. suke jugak..cite ni gwaang..........

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.