Cepat terpengaruh........... | miss fluffy


Sunday, 16 February 2014

Cepat terpengaruh...........


Semalam ada post entry pasai tembikai oiii~ yang syok dimakan di musim panas macam sekarang ni. Hehe so ada kawan blogger kita Arham Md Ali ada cakap pasal Watermelon Steak! Huishh amenda tu? Aku pun taktau tapi beliau suruh pi Google.

So, hasil carian aku di Google inilah Watermelon Steak tu. I guess. Haha.




watermelon steak
Source: Google

Ok² aku tau ini nampak yummy giler!! Tambah² bila tabur² cheese kan. Maaf jakun sebab tak pernah tau pasal makanan ni. Tsskk :face41:

Rasa nak guling~ Haha nak try buat sendiri jugak boleh? Hehehe :face75:

11 comments:

  1. erm, watermelon? dibuat steak?
    ini utk org vegetarian mungkin. gua masih suka daging, dagingg stikkk, nyummehh
    dasar karnivor :3

    ReplyDelete
  2. lorhhh kalau gitu aku pun jakun jugak sbb tak pernah tahu dan baru je tahu...

    ReplyDelete
  3. :O what is that black thingy on the top of it? CHocolates? o.O

    ReplyDelete
    Replies
    1. i don't think so...maybe it's burns..haha I guess...

      Delete
  4. wow.. btul2 nampak mcm steak.. huhu

    ReplyDelete
  5. watermelon steak ? mcm pelik ja kan bila buah jadi steak .. hihiihh

    ReplyDelete
  6. nmpk yummy..
    tp org xminat tembikai cam yaya ni masak la cmne pon ttp xterasa nak makan..huhu

    ReplyDelete
  7. akak pun baru first time tahu.. memang nampak menyelerakan..

    ReplyDelete
  8. tembikai nie dah laa salah satu daripada buah buahan feveret...nie yang buat i craving for tembikai nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. tembikai bakar..??? okay, 1st time tengok bnda ni..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.