Rezeki pagi Jumaat | miss fluffy


Friday, 21 February 2014

Rezeki pagi Jumaat

Kawan aku email aku tadi. Dia kata duit BRIM dah masuk dalam account bank. Siapa yang taktau boleh la check sekarang. Mana nak tau rezeki anda jugak. Hehe Alhamdulillah. Ini BRIM orang bujang. blogger-emoticon.blogspot.com

Buka internet banking je check tadi. Tadaaa~~ :9: Terima kasih.

22 comments:

  1. rezeki orang bujang harini..
    tahniah..
    shark pn ada dpt.
    ingtkan main2 jer status kt FB.

    ReplyDelete
  2. hehe tq bagi info laju saya gi check saya pun dah masuk!!! :D

    ReplyDelete
  3. kt ofis mmg semua dok ckp2 pasal ni. haha

    ReplyDelete
  4. wahhh ! terbaik.....untung laaa...he3

    ReplyDelete
  5. Terjah blog anda :) Blog anda memang awesome dan cantik ^_^

    Kalau ada masa singgah la blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. whoaa,, kita geng ! syuk pun bru dapat pagi td :D

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah.. rezeki.. akak dah keluarka semuanya buat tambah bayar hutang kereta.. hehe..

    ReplyDelete
  8. Saya masih tak berapa arif sangat pasal BRIM ni

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH rezeki tu. :) :)

    #mimie, hana dah tukar url tw. sori lambat bgtwu. cari blog nie baru jumpa dekat blog aisya td :)

    ReplyDelete
  10. ALhamdulillah rezeki.. so, bila nak belanja ni kak? hehehe..

    ReplyDelete
  11. waww rezeki tuu..guna wit tu sebaik yang mungkin...emmm

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezki org bujang..hheee

    ReplyDelete
  13. salam..=)

    Alhamdulillah..saye juga sudah..hehe ^,^

    ReplyDelete
  14. masih belum mecukupi umur. sodih. hahaha

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.