Musnah Impian~~ TT_TT | miss fluffy


Monday, 3 February 2014

Musnah Impian~~ TT_TT





Always happen to me:face22:

16 comments:

  1. hii xpe simpan sikit-sikit t dapatlah pi melancong tu.. =)

    ReplyDelete
  2. itu perkara biasa tu dear, tapi kadang2 nak tak nak memang kena pejam mata simpan juga...

    ReplyDelete
  3. takpe2.. lepas ni kumpul sikit2 lama2 jadi bukit.hihi :)

    ReplyDelete
  4. Its happen always kan...huhu.. sama la...

    ReplyDelete
  5. huwaaa.. sedihnyer.. ~.~
    selalu jadi cenggitu.
    last2 tinggal ngam2 je..
    huhu..

    ReplyDelete
  6. biase tu.. hihi.. kecuali autodebit utk saving kan.. hihih

    ReplyDelete
  7. hahaha itu pekara biasenya n selalu hadapinya

    p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

    ReplyDelete
  8. Tiap2 bulan angan2 nak simpan separuh gaji.... Memang simpan tapi kat acc bank org lain....hheee

    ReplyDelete
  9. Biasa terjadi kepada ramai orang...

    ReplyDelete
  10. you are not alone in this matter mimie...actually its happen to me, tapi normally within 2 days lepas gaji i settle all the commitment and baru pikir nak spending..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. hahaha.. mmg pun.. nama pun angan2..

    ReplyDelete
  12. hehehe...sama la mcm akak.. sblm dpt gaji lain dah dapat gaji lain pulak jadinya..hehehe

    ReplyDelete
  13. Aww sad, May Allah ease your problem..

    ReplyDelete
  14. tu lah kan.byr bil,byr sewa..last² tinggal sikit..kena tingkatkan menabung ni

    ReplyDelete
  15. haha... memang ini yang biasa terjadi... ^__^

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.