Testing 123..... | miss fluffy


Thursday, 13 February 2014

Testing 123.....

Assalamualaikum.

Baru berjinak-jinak nak guna bloggeroid ni.. Haha orang lain dah sampai ke bulan bintang dah. Ketinggalan zaman sungguh aku ni.

Nothing to write. Just nak testing apps yang baru download ni. Haishhh :P


Tengah malam lapaq kek. Mana mau cari? Kuhkuh -_-

6 comments:

  1. LOL.. ingat testing buat kek.. salam jumaat :)

    ReplyDelete
  2. Now you make me lapar as well haha

    ReplyDelete
  3. ok la tu.. nina nk post guna fon pon xreti. guna ipad pun lembab. heee. sedapnya kek red velvet

    ReplyDelete
  4. jangan rasa ketinggalan cik Mime.. saya pun masih belum guna bloggeroid ni.. hehe.. usahkan bintang, awan pun belum jejak..

    ReplyDelete
  5. sedapnya kek tu.. akak lagi ketinggalan, smartphone pun takde lagi ni.. hehe..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.