444 | miss fluffy


Thursday, 7 March 2013

444

Assalamualaikum.

Aku baru perasan number followers yang cantik ni. 444. Muahaha macam buku tiga lima. Tapi ni empat. Orang cina kata tak ong. Tapi aku kata ong! Lantak p kat depa la tak ong. Haha kepercayaan je. Yang penting aku syiok. Ohsem la tuh kan?:P

Takde pape pun sebenarnya. Cuma nak beri sikit penghargaan buat semua yang follow aku, yang komen, mengomen, terkomen, silent readers, singgah jenguk, yang terlibat secara lansung atau tak lansung. *Macam buat filem. Semualah! Thanks a lot sebab singgah blog tak seberapa aku ni. Sangat appreciate. Sekurang-kurangnya aku happy. Kadang-kadang baca komen buat aku gelak sorang-sorang. Rasa nak blogwalking laju-laju. *Padahal tengah keje. Macam-macam la. Hampa semua buat aku bahagia. Cewahh~

Apa pun, terima kasih.



Maaf jika tersalah kata, terkasar bahasa, melawak tak kena. Yang penting hampa ohsemmm. Wakaka~
#Baik punyer tak aku "kipas". Cehhh aku ikhlas ni. Tulus!=.= Ahaksss!

Woittt!Tengok kebetulan pulak post aku pun dah masuk #111. Kebetulan?Kahkah=.=

//Entry excited sebab number. Bhaha:D

18 comments:

  1. bravo2...
    dah 444 dah..
    pe lg..
    wat kenduri doa selamat la..
    kakaka...
    teruskan berkarya..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nk buat kenduri takle mampu pun..;p

      Delete
  2. 444 and 111 ? rare sgt MF! haha cantik betul number.. kalau tarik 3.3.13 haritu lg best kan! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. rare kan?tu yg teruja lebih..hikss 3.3.13 tuh bulih bt tarikh kawin..wakaka

      Delete
  3. 444 is totally my favorite number.. suka nombor 4 ni..hu btw suka lah blog ni sempoi sgt :)

    ReplyDelete
  4. cantik no.
    tp kite follower yg ke 445
    hehe
    slm kenal

    ReplyDelete
  5. wah cntik lak tgk no no tu hehe :D

    ReplyDelete
  6. huhuhu! pndai wak edit gambar followers tu..cumil sgt~ teruskan berkarya~

    ReplyDelete
  7. blogwalking and follow skalik...nice blog! oh yeah~

    ReplyDelete
  8. hemo hemo hemo...tahniah! dh ramai pengikut dh :) ala terlepas igt aritu nk unfollow lps tu follow balik...tuk tuk aku sptutnya jadi #444 tu..huhu nmpak tak propaganda aku di situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye aku nmpk propanganda ko...kalau boleh, ko nk sgt #444 tu kan aku alih je letak muka ko kat followers #444..tp tak bulih..tak dpt den nak nolong..huksss

      Delete
  9. 111,444, fuhh.. nombor ni manyak ong ekk.. haha, tahniah MF dan tahniah kepada followers tersebut.. :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.