MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara | miss fluffy


Monday, 25 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum.



 Penaja:
SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan

Tag:

Teringin nak join. Hadiah yang menggetarkan jantung aku. Hehe~

19 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  2. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Goodluck! kalau ada rezeki tukan, herm tak kemana

    ReplyDelete
  4. Eh..eh..aida esok baru up entry pasal GA Mak Dara nie.. hehe. Meriah sungguh kan GA beliau. Semoga Berjaya miss fluffy :)

    ReplyDelete
  5. dah join jugak,, hehe.. good luck ye.. =)

    ReplyDelete
  6. Datang dari segmen yang sama...

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  7. salam, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
    btw, follow u dear...

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. Salam ...

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen...sy pon join segmen ni....

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  11. salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini #525 ^_^

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.