Dulu-dulu: Final Year Project | miss fluffy


Monday, 25 March 2013

Dulu-dulu: Final Year Project

Assalamualaikum.

Tadi tetiba rajin godek-godek email lama-lama dulu. Pastu jumpa macam-macam lah. Hehe ni jumpa logo tak menjadi yang aku buat susah payah. Sekali kena reject plak. Konon buat format GIF bagai. Takpe lah. At least aku dah buat yang terbaik. Tengok-tengok balik lawak plak.

Ni la konon logo untuk order makanan online dan penghantaran ke rumah~ Final Project biasa-biasa je, tak gempak macam orang lain. *Malu~ ;p 











Konon mulut sexy sedang lapar disitu...-.- K, bai!

13 comments:

  1. cantik pe.. tu la bila tgok artwork lama2 yg tak bnyak pengalaman memeg kelakar.. naif la katakn

    ReplyDelete
  2. wasalam.. awat kena reject dah cun kot tu. comel je mulut seksi tu :P

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. student last year..tgh internship sekarang :D

      Delete
  4. ohsem tu.. kene reject.. ehhe.. x pe.. usaha lagi.. ^_^

    ReplyDelete
  5. hebat la tu.. kalau sy? jgn2 mulut tu pun tak jadi.. ni kan pulak nk gerak2 gitu.. hahahaha!

    ReplyDelete
  6. Lapar gila nih...hehehe. Sabar-sabar ...belum waktu dinner lagi.

    ReplyDelete
  7. laa cantik apa.. kalau iha yang buat, mesti mulut tu jadi telinga, betapa tak pandainya diri ini.. :D

    ReplyDelete
  8. keliaa kawan akuuu cun la benn
    berbakatt takpa nnti usaha lagiii :D

    ReplyDelete
  9. ok apa idea dah ada tu....kalau cepatkan sikit pergerakan mulut dan kasik lebih "menangkap" lg warna perkataan "ezy delivery" tu mesti best... :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.