Acne=.= | miss fluffy


Sunday, 10 March 2013

Acne=.=

Assalamualaikum.

2-3 hari ni aku asyik baca pasal tip penjagaan muka, review produk kecantikan, cara dapatkan kulit licin & bersih dan bla bla bla. Ramai gak la bloggers yang buat entry pasal ni.

Dan pasal terbaca entry mereka la aku tetiba teringat nak kelebek muka aku depan cermin.Semenjak berkerja ni rasa macam takde masa nak jaga kulit macam masa zaman study dulu. Huhu mau taknya, balik kerja makan mandi buat apa yang patut pastu berdengkur tak hengat. -.-' *buruk perangai

Tapi lepas tilik muka baik punya semalam baru ku sedari betapa !@$%*& kulit muka aku. SobssTT__TT
Jerawat, parut lagi, bintik-bintik lagi. Aishh tak sanggup nak mengenang. Selama ni cuci dan pakai toner je. Apa jenis cream malam siang pagi petang aku tak pernah pakai, tapi berangan nak dapat kulit macam retis korea.=.=

Huh, tak bulih jadik ni. Aku kena carik gak cream apa-apa untuk tenyeh kat muka ni. Belum kawin lagi kulit muka dah ntah pape.*Apa kaitan? Huhuhu. Ada saper expert or nak suggest cream yang best-best tak? Huhu sharing is caring kan. Share la sikit korang guna apa:P Ngeee~



#Trimas kepada bloggers yang buat entry pasal penjagaan wajah, product review bla bla bla lagi. Aku bagaikan disepak dimuka supaya sedar dari dunia pemalas aku. Hehe.

13 comments:

  1. hahahaha , aina pon kekadang malas nak amik tau pasal muka ni -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah...bila letih mula la bt perangai malas-.-

      Delete
  2. huhu..samalah kita.hadapi masalah sama. Tak jumpe lagi produk yg berkesan utk kulit. Tak sanggup tengok cermin.. woowo

    ReplyDelete
  3. wajib jaga muka utk masa depan.. hehe... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. emmm betul2...hehe *tetiba tersedar

      Delete
  4. hik2,,
    bese la..
    bile nak membesar kan..kuar la jerawat..erkk...
    btw MB mcm nak promote la kolagen..
    pnh dgr tak kolagen..??yg org slalu dok pkai nie..
    ader yg rumpai laut n serbuk..
    so yg nie serbuk la..wat bancuh ngan air..
    leh tgk2 dlu..
    ramai org pkai nie..

    http://musangberjanggut88.blogspot.com/p/blog-page.html

    leh tgk dlu..
    hehe..
    kengkawan yg len meh la usha2 dlu yer..hulk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kolagen ye..emm okey2 nt sy pergi usya ye..btw, thanks:)

      Delete
  5. Replies
    1. ha betoi2..tambah naik kat dahi..meriah je..

      Delete
  6. pakai bedak sejuk ja .. err boleh kot hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha boleh sgt! tapi yg nk menepeknya tu malas..huhu

      Delete
  7. Hahaha! Sama la... Ni makin busy, lagilah tak ada masa nak tgk muka, sedar sedar makin gelap, makin banyak cendawan tumbuh selepas hujan =,=

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.