Kerana anai-anai...... | miss fluffy


Tuesday, 12 March 2013

Kerana anai-anai......

Assalamualaikum.

Malam ni aku kuciwa sangat. Kuciwa dengan anai-anai! Ya, anai-anai. Binatang kecik tapi boleh merosakkan banyak benda especially kertas & kayu. Wuuu TT__TT. Semua barang kesayangan aku yang dah bertahun-tahun aku simpan habis hancur, rosak! Semua barang ada sentimental value tuh! Huuu~ Tapi nasib baik komik aku yang berlambak-lambak dapat diselamatkan. Lega la sikit bila mengenangkan komik tuh.

sebakul komik dapat diselamatkan. yang lain tinggal kenangan:(

someone yang bagi Pink Panther ni kat aku. ~ nasib tak kena makan gak.

Apa boleh buat? Nasib badannnnn~ Redha jela. Nak marah pun anai-anai. Habis kuat aku marah spray je ridsect je kasik mati=.=

#Malam ni tidoq tak berapa tenang:( 

30 comments:

  1. hati-2 . anai anai boleh makan manusia :P hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyooh..ini anai2 jenis canibal ker?hukhuk

      Delete
  2. loh... cemana anai-anai tu boleh korek kotak camtu? len kali sembur siap-siap ubat anai-anai awal-awal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni dah sembur ubat anai-anai before letak kotak2 tuh..xtau la macam mana ada lagi..aduii..

      Delete
  3. ishh kena bt something.. nti roboh rumah.. ritu pintu bilik uma mak mentua tetiba roboh sb anai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hemmm itu lah kak..nmpknya kena kasik sembur ubat anai2 lagi la..

      Delete
  4. comeinye pink panther dia, nseb baik xkemana mkn :( beli ubat anai2 cepat2 tau ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah..ini je yg sempat diselamatkan..harus segera beli racun ni..huhu

      Delete
  5. patutnya pink panther tuh yg jaga kwsn...dia kan besau lg drp anai-anai tuh...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa boleh buat..pink panther pun hampir-hampir kena ngapp! wuu~

      Delete
  6. Nasib sebakul komik & pink panther tu selamat...
    tak suka anai anai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebakul ni jela yg sempat akak..yg lain2 mmg dh xdapat nk tolong...

      Delete
  7. waaahh nasib baik selamat komik banyak-banyak tuu~ ^^
    dulu rumah Lissa pun pernah kena serang anai2., memang x suka., huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu lah...nsib baik komik ni belum kena makan...huhu

      Delete
  8. nasib selamat komik tu...sya pon tak suke anai2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib baik sgt2..kalau komik ni kena makan gak mmg sebulan sedih..huhu

      Delete
  9. ohh rumah saudara mak dara pun pernah kena serang dgn anai anai hbs semua bantal dan tilam dan perabot dia rosak.. tu mmg kes dah kronik sangat tu.. bykkan bersabar ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. fuyoo itu lagi teruk ye..nmpknya kena bunuh cepat sebulum merebak ke tempat lain..abis perabot rumah nt..emm

      Delete
  10. Nasib baik dia x mkn pink panter tu yg comel tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah...nsb baik dpt diselamatkan :P

      Delete
  11. Hahaha.. Apasai muka Pink Panther ni monyok ja... haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tgh sedih sbb geng yg lain kena makan gn anai-anai..huhu

      Delete
  12. mesti lama tak cek kan.Sama lah habis satu al mari huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah..mmg lama pun xcheck...sedar2 dh bt sarang-.-

      Delete
  13. pink panther tu liat utk dimakan. sbb tu anai2 tu tu tak lalu mkn

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin sbb colour dia kot...huhu=.=

      Delete
  14. takpe2.. kita balas dendam.. kita makan pulak anai2 tu.. eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mkn anai-anai? nk goreng ke or mkn mentah?hahaha:D

      Delete
  15. Anai-anai selalu jadi musuh mak kat kampung..haha

    ReplyDelete
  16. Ini memang sedih nih! Bape kali spray rumah pun kalau rumah tu dah berkurun ada anai-anai, takdak harapan dah T__T

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.