Segmen: Saya Suka Makan..... | miss fluffy


Monday, 4 March 2013

Segmen: Saya Suka Makan.....

Assalamualaikum.

Join segmen by Nasuha. Nak join? Sila klik banner bawah ni. Hukhuk~



Aku suka makan. Memang la. Tapi yang paling aku suka sampaikan setiap malam jadi menu wajib aku masa study dulu adalah Tomyam. Tak kisah lah makan dengan nasi ke, bihun ke, mee ke janji ada tomyam. Dan seharusnya pedas!!! =.=' Ya aku memang addict sangat kat tomyam. Sekian. 

Source: Google.
*maap, gambar tengah makan takde. huhu;p

14 comments:

  1. bella pun suka tomyam kak . tapi takdela makan hari2 ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu sy hari2 makan...smpkan org kt kedai tu dh tau nk makan apa..aishh..:p

      Delete
  2. aku makan jugak tomyan. tp klu yg pedas2 tu, mmg akan mengalir segala air kat mata, hidung tu semua... =.=' tomyan original lg sedap dr tomyam kiub. tp tomyam kiub mudah nk buat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. meleleh air mata, hidung baru puas hati..baru betul2 mkn tomyam..hehuuu~ aku kalau masak tomyam letak kiub dgn cili..senang..-.-

      Delete
  3. suka juga makan tomyam....
    selamat bersegmen... ^_^

    ReplyDelete
  4. aina tak berapa layan sangat tomyam sebab masamm >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu kalau yg masam.tapi kalau yg pedas kaw-kaw memang sedap..heee ;D

      Delete
  5. Arghhhh..akak suka Tomyam campur santan macam pure thai masak..hehe

    ReplyDelete
  6. Terima kasih sebab join segmen ni. Link awk dh dmasukkan dlm senarai peserta. :D

    ReplyDelete
  7. http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html

    done follow miss flufy,,hehehe

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.