#62 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 25 June 2014

#62 Wordless Wednesday


Ladies, saja nak kasi tutorial make up sikit. Hehe.

eye liner

Ojos

Lips(L)

💋

Source: We Heart It

8 comments:

  1. Bab makeup je aku selalu failed... main belasah je... janji ada kekalerrr sket atas muka.... wuahahahhaa

    ReplyDelete
  2. eyeliner oh eyeliner..memang susah nak terer pakai. kena paractise banyak kali

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang ni Ros masih tak pandai nak pakai eyeliner...

    ReplyDelete
  4. teringin nak buat kat mata mcm tu tapi xreti. takut muka jadi mcm burung hantu ... ^_^

    ReplyDelete
  5. mak aih.. yg mata tu.. dah mcm hindustan..

    ReplyDelete
  6. wahhh cantiknyaaa.. nak try la raya ni. hehe jd owl di pagi raya.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.