CPUV 2014 #1 | miss fluffy


Tuesday, 24 June 2014

CPUV 2014 #1


Hehe tengok ramai duk hapdate pasal CPUV. Aku pun dah lama tak log in Nuffnang hari ni tergatal tangan nak masuk. Rupanya ada CPUV. Horeeeyyy 18hb Jun masuk sekarang baru tengok! Bertuah sungguh!-_-


Ni CPUV pertama untuk tahun 2014. Kehkeh jangan gelak! Betapa ku tak pedulik pada iklan-iklan yang muncul. Haduyaiii. Takpa2 dapat sebijik pun dah syukur. 

Ha kalau tetiba korang masuk blog aku nampak iklan Bulgogi Brothers Korean BBQ ni jangan lupa klik! Klik sampai lebam dialu-alukan. Hehe mekasih Nuffnang. 

K bye!:face9:

8 comments:

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.