How To Train Your Dragon 2 | miss fluffy


Monday, 16 June 2014

How To Train Your Dragon 2



Siapa dah tengok How To Train Your Dragon 2? Hehe sumpah syiok! Memang aku kasi 5/5  :face18:Disebabkan aku spesis takleh tengok ciptaan yang comel jadi aku rasa naga-naga dalam cerita ni sangat comel. Kelupur-kelupur aku dalam cinema sebab naga-naga comel ni especially Toothless!! Auwww!:face75:


Aku bagi sinopsis persendirian sikit ok. Hiccup jumpa balik dengan mak dia , Valka which is seorang dragon master. Kira macam jejak kasih balik la. Mak dia ni la yang jaga semua naga yang tercedera disebabkan oleh si jahat, Drago Bludvist yang nak kuasai semua naga-naga dan tubuhkan pasukan tentera.


So, disitu la bermulanya pejuangan Hiccup ni nak selamatkan semua naga-naga tu dengan kampung dia sekali dari serangan si jahat tadi. Tapi aku rasa tak best dekat part bapak Hiccup (Stoick) ni mati. Nak tau mati sebab apa? Kena pi tengok sendiri ok? Hehe. Memang tip top! Berbaloi aku pi terjah cinema. 

p/s: Nak tengok Maleficent....TT_TT

8 comments:

  1. tengoklah maleficient..memang best!

    ReplyDelete
  2. Tengok trailer mmg best..konfem budak2 suka nih

    ReplyDelete
  3. nk tgk. . T.T nk tgk maleficent jgk. . TT.TT

    ReplyDelete
  4. kakak saya baru pas bawak ank dia pergi tgk cerita nie last week..memang puas hati katanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. sy mmg minat katun ni .serius.mmg nak tgk sbb dh lame xg tgk wayang...Jom Jom

    ReplyDelete
  6. Salam

    Wahhh menarik. LM pun suka

    ReplyDelete
  7. Nak kena p tgk jugak nie.. hehehe
    Btw citer Maleficent mmg best!! =D

    ReplyDelete
  8. Belum sempat tengok yang kedua ni lagi :(

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.