CPUV 2014: #3 | miss fluffy


Saturday, 28 June 2014

CPUV 2014: #3


Alhamdulillah. Update pasal CPUV lagi. Haha harap jangan muntah. Rezeki bulan Ramadhan kot. Seronok rasa.


CPUV kali ke-3 ni dari Ikea - June Sale Campaign. Ha macam biasa la, kalau nampak je iklan ni sila click secara berjemaah. Hehe. Ok² kalau siapa yang nak buat persediaan raya awal² ha boleh usya kat Ikea. Depa buat sale tu!! Awesome sangat aihh! :D

CPUV #1|#2

p/s: Selamat menjalani ibadah puasa esok! Jangan buat² lupa pergi beli breakfast pulak ye!! Kehkeh:D

12 comments:

  1. alhamdulillah :) murah rezeki dia :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah... rezeki.... salam ramadhan miss fluffy :)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum.. tahniah awk.. :) murah rezeki..

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. rezeki untuk raya tu..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah and congratulation awak.... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. hehehe... tahniah... bonus untuk raya tu...

    ReplyDelete
  7. disebabkan kalau hemsen kalau komen,maka dengan ini saya komen juga walau ayat komen itu adalah bahawasanya ayat daripada pemilik blog ini sekian

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.