Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #4 | miss fluffy


Tuesday, 10 June 2014

Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #4


Hola!! Asal update je bagi soalan kan. Takda soalan tak ber-update blog ni. Hehe. So, hari ini aku nak kasi soalan #4 bersempena dengan Adidas Blogger Cup. Siapa yang dah jawab soalan no.1, no.2, dan no.3 good luck aku ucapkan. Untung-untung dapat hadiah awesome kan? Hehe. Penyertaan pun dah ditutup untuk soalan sebelum ni. 


Soalan:
The World Cup 2014 is starting in two days.
Which two national teams are missing from the line-up?

Klu/Hint:
1. Klik pada gambar diatas untuk hint.
2. Hint to answer: One country begins with the letter J (5 letter name) and the other is ME (6 letter name)

Tahu jawapan? Korang boleh letak jawapan korang pada kotak bawah ni ok? Jangan tinggalkan jawapan kat komen box aku pulak ye.


Nota: Letak e-mail, nama penuh dan link blog ini(http://missflyfluffy.blogspot.com/) Lepas itu boleh letak jawapan dan send! :)

4 comments:

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.