CPUV 2014: #2 | miss fluffy


Thursday, 26 June 2014

CPUV 2014: #2


Pagi-pagi dah up entry pasal CPUV kan? Sebelum ni kecoh pasal CPUV #1. Haha nampak sangat terlebih excited. Kekonon dah jadi mata duitan la. Hehe kali ni aku dapat CPUV ke-2 dalam tahun 2014. Haihhh orang lain dah lama dapat aku baru nak kecoh. Takpa chillex. 

Jangan click sorang-sorang, ajak geng click berjemaah ok. Hehe.

Tengok start date 13 June tapi sebelum ni check takda pun? Start date tu maksudnya tarikh mula iklan tersebut ATAU tarikh mula iklan diletakkan dalam blog aku? Anyone can explain? Ke nak hantar ticket je kat Nuffnang? Ngada tau. Kehkeh.

Ok la. Cukup merapu. Jangan lupa klik berjemaah kalau nampak iklan uMobile Prepaid Free Meal muncul kat blog aku ye! Trimas Nuffnang! :face2:



p/s: Perasan tak Nuffnang dah lain? Hehuuu~

5 comments:

  1. congrats dear :) me too. licha pon dapat jgak .

    ReplyDelete
  2. rasanya itu date bila iklan tu start diletakkan kat dalam blog rasanya...anyway, congratulation on the CPUV mimie...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. tahniah awak.. sy dpt sikit je. hehe.

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.