Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #3 | miss fluffy


Thursday, 5 June 2014

Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #3


Hari ni aku publish soalan ke-3 untuk Adidas Blogger KickOff. Kepada yang belum jawab lagi soalan ke-2, korang boleh je ke sini (LINK). Penyertaan masih lagi terbuka. Ada 3 hari lagi. Pada yang dah jawab dan puas hati mari ke soalan seterusnya untuk hari ini.


Soalan:
In which square is the ball supposed to be?
(for example: d2)

Klu/Hint:
Sila klik pada gambar di atas (URL Link)

Seterusnya, dah tau jawapan sila hantarkan jawapan korang pada kotak jawapan di bawah ni.


Nota: Letak e-mail, nama penuh dan link blog ini(http://missflyfluffy.blogspot.com/) Lepas itu boleh letak jawapan dan send! :)

Brazuca? Apa tu? Temuinya di sini (LINK)

6 comments:

  1. makin lama makin susah ye..gud luck Mimie!

    ReplyDelete
  2. blogwalking sini :)
    tahniahh.. blog cik mime terpilih untuk masuk bloglist kita :)

    ReplyDelete
  3. senang jawapanNYE.. gd luck MF..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.