Menantu idaman? | miss fluffy


Monday, 23 June 2014

Menantu idaman?


Holla.
Tadi tengah boring takde kerja. Saja kelebek blog dan terjumpa keyword yang eye-catching sangat pada aku! Hehe.

Gambar menantu idaman? Hoiii hoii!! Dah siapa pulak stalker aku nak buat menantu ni? Halamak malu la~  Kahkah giler perasan perempuan ini kan? Kofkof:10:


Ala gurau je. Siapa sanggup buat aku sebagai menantu memang awesome sebab mak aku cakap memang bertuah la ada orang nak perempuan kasaq macam aku ni. Kehkeh:15: *Sampai hati mak~ Wuu~ Hehe takpa. Jodoh rahsia Allah. Apa pun keyword ni mesti mai dari entry ini (LINK)

p/s: Isnin. Mengantuk dari pagi sampai petang.

6 comments:

  1. he he he, adalah tu yang berkenan tu... hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. hahaha. okay entry awk comel sgt. heheh. InShaaAllah ada jodoh awk nanti miss fluffy :)

    ReplyDelete
  3. hehe... ramai menantu idaman kat luar sana... hantu pun banyak ... ;)

    ReplyDelete
  4. haha...moga berjaya menjadi menantu idaman ye..hehe :)

    ReplyDelete
  5. hahaha...alaaa...kasar pun dalam hati masih lembut :)

    ReplyDelete
  6. kena hati-hati updated blog macam ni, bakal mak mertua dok tengok. hihihihi

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.