Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #8 (FINAL) | miss fluffy


Wednesday, 25 June 2014

Adidas Blogger Cup KickOff! : Question #8 (FINAL)


Jeng jeng.... Soalan yang terakhir untuk Adidas Blogger Cup. Sepatutnya aku publish semalam tapi disebabkan ada masalah tertentu aku tak dapat nak publish. So tanpa berlengah lagi mari kita ke soalan ke-8.


Soalan:
Which player scored his 15th World Cup goal in Brazil?

Hint/Klu: 
Klik pada gambar diatas (URL Link) ATAU 
The answer is about the man in the video.
Mi_ _ _l_v  K_ _ _e 

Ha senang tak? Taktau mainkan je video di bawah ni. Kot la jumpa jawapan kan? Hehe.


Dah dapat jawapan kan? Ha mari tinggalkan jawapan korang pada kotak jawapan di bawah ni ok. Cepat jawab laju-laju.

adidas Blogger Cup (Question 8)

Ha one more thing, ni la leaderboard untuk bloggers yang terlibat. Aku jatuh tempat ke-7. Jadi mohon agar rakan-rakan sekalian jawab soalan ni secara berjemaah! Angkut la pakcik, makcik, laki bini, tokwan jawab soalan ni ye. Mana nak tau boleh naik ranking. Hehe trimas pada yang menjawab soalan-soalan sebelum ni!! Appreciate sangat support dari korang! :9:

5 comments:

  1. Sorry la MF.. bab bola memang akak failed.. hahaha

    ReplyDelete
  2. no.7 blog MF.. tahniah.. semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. dah jawab dah MF..semoga naik la kedudukannya ye.

    ReplyDelete
  4. tahniah.. ada peluang tu. hehee

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.