#48 Wordless Wednesday | miss fluffy


Wednesday, 8 January 2014

#48 Wordless Wednesday

Source: Tumblr
 
Virgo's Eyes. What yours?

16 comments:

  1. sagitarius...mata kuyu gitu.. hehe...

    ReplyDelete
  2. hana virgo tapi mata tu mcm bukan mcm hana punya je. ahah

    ReplyDelete
  3. akk libra... mata akk sepet...hheee

    ReplyDelete
  4. mata sagittarius agak mendatar... (=

    ReplyDelete
  5. klu ikut star sy aries tapi tak sure laa plak mata sy camtu ke tak..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Aquarius..tapi mata fiza tak macam tu pun.mata kecik sepet bulu mata pun ada tak ada je..huhu

    ReplyDelete
  7. lawa la..MF lukis sendiri ke???

    ReplyDelete
  8. sudah semestinya kita sama. hehe

    ReplyDelete
  9. ehh mate kite...yg leo tu..cam comel je....
    cam comel je ^o^ *tp cam xsama je huuu*

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.