Tissue please! | miss fluffy


Thursday, 23 January 2014

Tissue please!


Hari ni aku ambil cuti. Demam kononnya. Huhu memang pun. Ni pun dah lega sikit. Esok boleh masuk office macam biasa.

Punca dari selsema membawa ke demam selsema. Seksanya selsema ni. Hilang segala deria rasa. Makan nasi, makan siakap 3 rasa, makan tom yam, makan sambal udang petai semua takda rasa. Tau makan dan kenyang je. Taktau apa rasa semua makanan tu. Haha sadisss betul. TT_TT

Nak bernafas pulak susah amat. Ketat hidung. Faham-faham je lah bila selsema. Memang tak boleh beranggang dengan minyak cap kapak dan TISU. Itu yang penting. Haha. Dah berpuluh-puluh packet tisu aku pakai. 

Apa pun jaga kesihatan elok-elok ok. Jangan selsema macam aku. Sekarang pulak cuaca tak menentu, senang je nak berjangkit penyakit ni. 


13 comments:

  1. jangan tonyoh hidung sangat nanti terkupek2 kulit tuh hehe semoga cepat sembuhhh :)

    ReplyDelete
  2. get well soon ok :) paling menyampah time selsema suara pon jadi sengau ^_^

    ReplyDelete
  3. sambal udang petai tu, slow2 sikit.. orang sini jeles.. huhu..
    samala kita ni kak.. selsema jugak.. huhuhhu..

    ReplyDelete
  4. Awhh, get well soon dear! ^-^ Sekarang ni dah la cuaca sejuk je rasa. Take care ye

    ReplyDelete
  5. dh sihat ke mimi? eh awak ni sgt creatif la!! :)

    ReplyDelete
  6. hopefully by the time i comment entry nie, selsema tu pun dah hilang..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. aloo shiannn..ok lum ni..?
    minum bnyk air yeeee

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.