Kosong~~ | miss fluffy


Monday, 20 January 2014

Kosong~~


Hari ni lewat aku update. Kehkeh. Tadak idea. Plus hari ni cuti ganti sempena Keputeraan Sultan Kedah semalam. Jadi bermalas-malasan di rumah rehatkan diri. 

Doodle pun lemah je nampak. Haha tu tandanya memang takdak modal. Tengah mandi, tengah makan, tengah solat macam-macam idea yang berlegar-legar dalam otak ni. Bila mana duduk depan laptop, start nak menaip, start nak men-doodle semua hilang. Kosong lagi blur. Haishhh~ Huhu

6 comments:

  1. betul tu..mun pun macam tu..bila tgh sibuk buat menda lain banyak je idea dtg..tp bila mengadap laptop terus kosong..

    ReplyDelete
  2. Selamat petang :) nape ni kosong?.. jom nyanyi lagu koson~najwa latif....

    ReplyDelete
  3. Salam blogging.. semoga ceria.. :)

    ReplyDelete
  4. hehe... cute doodle.. mmg npk blank sgt...

    ReplyDelete
  5. akk faham jgk.. selalu happen kat k.lilynn :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.