Cabutan bertuah: Faber Castell Stationery~ | miss fluffy


Saturday, 11 January 2014

Cabutan bertuah: Faber Castell Stationery~


Sebelum ni akau ada pernah story pasal dinner company kan? Dalam 3 minggu lepas~ Hehe lama dah tu-_-
Cerita pasal cabutan bertuah bagai. Aku pun dapat gak cabutan bertuah. Cumanya dorang bagi masa balik kilang sebab ada balance hadiah. So, kiranya semua yang attend dinner tu dapat hadiah cabutan bertuah. Bezanya tempat kasik hadiah je tak sama. 

Aku dapat apa? Set stationary  Faber Castell dengan baucer AEON RM30. Memula dapat macam eh? Ini je dapat. Orang lain dapat cerek, oven bagai. *Sebenarnya ada bias di situ. Tapi bila fikir emmm terima jelah. Haha aku kan suka melukis kaler-kaler bagai so kena lah tuh. Nak beli sendiri pun mustahil aku rasa. Terima je, dapat jugak dari tak dapat lansung. Nak kejar cerek, oven bagai tak payah kot. Baik aku spend duit pergi beli sendiri lagi puas hati. *Fikir positif la ni. Hehe

Hadiah ni pun dah lama dapat. Tapi sebab aku busy ni baru berkesempatan aku buka dan try guna. Haha baru keluar plastik gitu~ ^^



Mari main contiang-contiang~ Hehe

14 comments:

  1. bestnya kalau dapat voucher alat tulis mesti saya shopping terus hehe

    ReplyDelete
  2. Wah best.. alhamdulillah.. Tahniah.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah mimie.. company nina next week baru buat annual dinner. excited nk pegi. hehe

    ReplyDelete
  4. kalau xmau, bg zizie.. hehehe.. rezeki tu sis :)

    ReplyDelete
  5. Pehh. Comelnya hadiah. Budak tadika pun tak ada hadiah camni tau. Paling koman pun dapat sekotak pensil warna yang kecik

    ReplyDelete
  6. wah.. tahniah menang cabutan bertuah.. :D

    ReplyDelete
  7. takpelah kalau ada bias sekali pun, janji bukan MF yang buat cenggitu kan..best apa dapat set tu, at least tak yah nak fikir kena beli benda budak2 sekolah ni..haha

    ReplyDelete
  8. tahniah.. tak kesah la hadiah ape kan.. dpt pun dah senonok...>_<

    ReplyDelete
  9. kena lah tu dgn org yg suka main conteng2. hehehe

    ReplyDelete
  10. eh, macam hadiah nak mintak masuk exam sekali lagi je.. haha. sape lah beli nih... ~.~

    ReplyDelete
  11. ok ;ah tu dpt hadiah yg ada manfaat nyer kan.. thniah yer mimi

    ReplyDelete
  12. tahniah sis!xpe la..xde rezeki dpt oven or yg sewaktu dgn nya..hihi..

    ReplyDelete
  13. seronok jugak dapat set stationery ni..memang conteng² lah pasni

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.