My kittens~ | miss fluffy


Saturday, 4 January 2014

My kittens~


Online awal hari ni sebab kemungkinan kejap lagi takde elektrik. Dapat notis last week. Huhu terpaksa lah berpanas sekejap. Takpa untuk kesenangan kami jugak kelak. Hehe.

Actually takda idea la nak post apa hari ni. Tapi bagi merealisasikan impian dan azam blog 2014 aku, harus jugak aku tunaikan. Mihmih :3


Semalam aku ada post pasal Toco the Cat kan? Haha hari ni aku nak show off pulak kittens yang dah 3 minggu lahir kat rumah aku ni. Ada 5 ekor semuanya.Yang ni pun super comel gak! *Walaupun tak jadi BFF macam Toco. Memang hari-hari aku main angkat dorang dari kotak. Mak kucing ni tengok geram je kat aku sebab kacau anak dia. Mana tahan beb! Aku dah la takleh tengok makhluk Allah yang comel ni!Nak pegang, nak usap gak.



Mulut merah!! Rasa nak cium je!! Haha











Ok giler geram!! Hmphhh!~ 

16 comments:

  1. Ala comel comel nyaa :) sayangnya saya xdapat pegang kucing, alergik :(

    ReplyDelete
  2. seriyesli comel.. indahnya ciptaan Tuhan.. :)

    ReplyDelete
  3. Alahai comelnyaa . Tak sabar nak tunggu kita lak beranak . Hihi ^^

    ReplyDelete
  4. hidung dia! rasa nak gigit2 je. haha

    ReplyDelete
  5. Bestnya.. sy pun mmg suka dgn kucing2 ni.. best.. :)

    ReplyDelete
  6. kiutnye.. mmg geram ngk anak2 kucing nie..

    ReplyDelete
  7. comel2 la kucing awak.. geram tgk

    ReplyDelete
  8. sama la kita kekurangan idea..hihi..suka tgk comel!tp xboleh nak bela sbb ada asma..hukhuk

    ReplyDelete
  9. memang comel semuanya.. geram tengok..

    ReplyDelete
  10. comelnya bila besar lagi comel

    ReplyDelete
  11. Uuu...comey2nya..sya suka...yg belang2 tu sgt comey

    ReplyDelete
  12. comelnyaaa!! nk cium idung dorang~~ geram!

    ReplyDelete
  13. alolo comeinyer ank kucing...
    tp bila da besau nakal lagi btmbh gram..heeee

    ReplyDelete
  14. aloo...alooo...geramnya tgk kitten nie..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  15. comelnya kittens! geramm..corak bulus pun cantik je tengok

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.