Limau ooo limau~ | miss fluffy


Saturday, 25 January 2014

Limau ooo limau~


Kalau nak tau buah limau salah satu daripada favorite buah-buahan aku. Kehkeh. Pasal apa aku bulan tersenyum lebar pada bulan ni? Sebab seperti sedia maklum CNY tak lama lagi dan buah limau ni jadi salah satu perkara penting yang wajib ada masa CNY. Haha so bulan ni peruntukan duit untuk beli buah-buahan takdak. Nak beli apa lagi kalau dah dapat berkoyan-koyan limau dari jiran dan officemates. 
Jangan membazir, makan je apa yag ada. Huhu~

Mak kata ni dapat dari jenjiran semalam. Ohsemmm ! :face18:

Nak limau~ Nak limau~ Herher :12:

13 comments:

  1. Dah start collect limau dah...hheee

    ReplyDelete
  2. hihihihihi qila baru dapat n habiskan sensorang semalam hahahah tetiba je qila suka limau hiks

    ReplyDelete
  3. slrppp sama cm gua. cny ni yg bestnya limau sama angpau, hekhek

    ReplyDelete
  4. limau oh limau knpa engkau manis..bagaimana aku tak manis...ini limau chainise..hihi..
    jemput join GA saya
    http://hunyieda.blogspot.com/2014/01/giveaway-santai-hunyeda.html

    ReplyDelete
  5. berlambak2 saya dapat limau kat sini.
    nak?
    meh datang ambil.
    hehe >.<

    ReplyDelete
  6. jgn mkn limau byk sgt. nnt sakit perut plk.....

    ReplyDelete
  7. jaga-jaga limau ni makan banyak cirit nanti hehe

    ReplyDelete
  8. penuh perut dengan orange je la CNY ni kan :) my fav too!

    ReplyDelete
  9. Tahun nie ofis akak kurang dpt limau nie.. maybe depa tau bos cina akak dh bersara kot..

    ReplyDelete
  10. kt opis pun byk makan limau.. heeee

    ReplyDelete
  11. tahun nie kat opis takde limau sebab policy baru company tak bagi terima apa-apa jenis hadiah...sob..sobs.. :(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. tgh batuk sekrng..msti sbb makan limau la ni..huuu >,<

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.