Hari yang gembira~ | miss fluffy


Tuesday, 7 January 2014

Hari yang gembira~


Aku tau setiap orang yang bekerja mesti ada 1 atau 2 hari dalam sebulan yang membuatkan dia dan poketnya tersenyum. Alaa, student pun ada macam tu. 
Senyum je bila tiba hari tu. Kahkah.

Korang rasa hari apa? Hari GAJI masuk la!Kalau student pulak, hari ELAUN masuk. Haha. Hari yang duk tunggu-tunggu bila mana poket sudah kering kontang. 

Beratur je tunggu giliran kat mesin ATM. Kan? Tapi syok-syok gak, hati-hati sebab ada yang memerhati. Banyak kes bahaya kat mesin ATM sekarang ni. Haishh risau jugak~  

Takda kerja pagi tadi, lukis-lukis sat. Hehe:P

p/s: Nampak sangat takdak idea nak taip entry. Haha tapi demi memenuhi azam blog 2014, ku cuba juga!

14 comments:

  1. sape tak hepy dapat duit kan..

    ReplyDelete
  2. Wah best lah.. gaji dah masuk hehee.. :D

    ReplyDelete
  3. Hehe... belh la blajer.. byk 'IN' nyer tu..

    ReplyDelete
  4. Memang gembira gila.. automatik jadi semangat balik nak kerja.. haha :p

    ReplyDelete
  5. hihihi,, tergelak mama ....... haha

    ReplyDelete
  6. salam MF =)

    wahhh sotong bank? cam tau je..haha
    suke ye.. =D

    ReplyDelete
  7. Hahaha betul! Eiii cute gila main conteng conteng camni >.<

    ReplyDelete
  8. hahaha! kita samalah.. selalu conteng2 begini.. (tapi takde lah kartun comel2 sebab tak reti).. hari ni belanja berapa, bila dan berapa withdraw duit.. dan mcm2 lah.. *sebabnya taknak boros sgt berbelanja. kalau tak buat mcm ni tak sedar duit tu mengalir mcm air je.. haha*

    ReplyDelete
  9. memang hari yang gembira dapat gaji kan...nak byr segala bil kalau ada lebih baru shopping..wahh cantik tulisan..comel pulak tu lukisannya :)

    ReplyDelete
  10. cantik la mimie lukis.. hahah. yeay 5 aribln dan 20 aribln gaji masuk. lalala

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.