Mana letak eh? | miss fluffy


Wednesday, 1 January 2014

Mana letak eh?


Entry pertama merangkap entry ber-doodle pertama untuk tahun 2014. Kehkeh. Dah lama lukis tapi terperap dalam folder je. Kisah pasal lupa lagi. Sebelum ni pun ada story betapa pelupanya aku. (LINK) (LINK) Tak tau la makan semut banyak ke apa. Haishh!~

Ini cerita betul punya. Kadang-kadang aku kena ambil masa yang lama untuk cari barang yang aku lupa letak mana. Kesian kan? Huhu kalau telefon letak rata-rata boleh missed call, tapi kalau barang yang takleh missed call? Macam mana? Kena la cari. Haduii. :P


Selalunya benda-benda ni jadi bila aku nak keluar. Time camni la nak cari semua. Aduiyai. Kena azam letak barang penting kat tempat boleh lihat & cari ni! Huhu azam le sangat~ :P

 

21 comments:

  1. Selamat tahun baru!! walahwei, muda2 lagi dah pelupa ke,hahaha..banyak minum semut yeah??.hehe xD

    ReplyDelete
  2. macam sama je...hahaa.... paling selalu hilang kunci kete...stress

    ReplyDelete
  3. sama la dengan kite! hehe kita geng. dulu pakai cermin mata, memang paling sakit bila nak kena cari cermin mata pagi-pagi buta haha

    ReplyDelete
  4. comelnyer doodle dia.. kuat pelupa ni mesti byk makan semut.. hehe :p

    ReplyDelete
  5. wahh.. comel2 la doodle mimie.. slmt tahun baru ! :)

    ReplyDelete
  6. samala kita,baru je letak fon tapi dah lupa letak mana.letih cari merata tempat..hehee

    ReplyDelete
  7. sama la, kadang benda yg kita pegang pun rasa boleh hilang, selalunya bila berada dalam dunia fantasi, pastu bila kembali ke dunia nyata ssemua benda da tak ingat

    ReplyDelete
  8. Slmt tahun baru.. salam ukhwah 2014.. :)

    ReplyDelete
  9. hahaha u r soo like my sister.. sbb tu sebelum kuar umah sy yg akan check with her... "charger dah amek?" "kunci umah?" "handphone?" ..

    ReplyDelete
  10. amboi cute nyer doodle.. hihi.. mimi kena buat 1 drop by area utk letak semua brg tu.. :) hihi

    ReplyDelete
  11. pernah juga lupa dan gelabah mencari.. rupa-rupanya ada kat dalam poket je.. hihi..

    ReplyDelete
  12. selalu jadi kt sy, lupa mana sy letak cermin mata.. sebab dah mmg pesen yg suka letak cermin mata merata... kalau boleh miss call takpe gak. grrr...

    ReplyDelete
  13. hahaha. macam df =.= asyik lupe je. kalau tak jumpe mngamuk adehhh~~

    ReplyDelete
  14. comelnye entry doodles.. kreatif... salam kenal yaa.. saya follow!!

    ReplyDelete
  15. saya selalu kena tang cermin mata...dah laa tak pakai, nak kena cari pulik tu..hanya mereka yang pakai cermin mata je paham betapa siksanya...tapi sib baik power sy tak tinggi sangat..kalau tak mesti lagi seksa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. Comelnya doodle tu...pandai nya melukis doodle...kadang orang ckp kita cepat lupa sebab termakan semut..

    ReplyDelete
  17. sadis kalau kunci hilang. huhuhuhuhuhu....

    ReplyDelete
  18. comel doodle!haha..niesa pn sll je lupa masa simpan kunci motosikal,padahal ada je lam beg.. =_="

    ReplyDelete
  19. Haha harus ada azam tu. Cuba letak dlm 1 beg yg selalu digunakan. Bila nak keluar, rembat je beg tu :)

    ReplyDelete
  20. boleh beli alat anti lupa.. murah ja sekarang tengah promosi.. RM 35 ja..
    whatsapp 01111236499

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.