The Wedding Breaker || Arianna Rose | miss fluffy


Tuesday, 31 December 2013

The Wedding Breaker || Arianna Rose


Saja nak tulis pasal drama TV3 yang baru tayang semalam, Arianna Rose. Hangat sangat topik ni orang duk bercerita. Haha pasni melangut lagi la ku depan tv lepas balik kerja. Pengaruh tv orang kata. Haha *padahal diri sendiri tergedik-gedik nak tengok. 

Diadaptasi dari novel The Wedding Breaker memang rugi rasa kalau tak tengok. *Over kan?-_- Haha bukan apa, novel ni bagi aku cukup tip top! Aku ni bukan jenis yang suka sangat baca novel tapi bila baca je kat blog penulis TWB ni aku rasa pehh!! I must buy this novel. Sanggup woo ku beli online sebab Popular dekat area rumah aku takda lagi buku ni dijual time tu. Kehkeh nampak tak betapa bersungguhnya aku? :D

Hopefully drama Arianna Rose semantap novel TWB! Lakonan tu yang penting. Mihmih;3
Ok petang ni duk melangut lagi. Hoyeahh! ^^


p/s: Pasaipa pelakon Arianna Rose hemsem-hemsem sangat nih!! Aihh!! T_T

15 comments:

  1. kann... novel best.. drama macam best jugak pasal pelakon dia cam best je.

    ReplyDelete
  2. ada tengok jugak semalam sikit-sikit.... macam best gak nampak nya tu..

    ReplyDelete
  3. dah bace novel evelyn rose satu lagi tak? yg tu best jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum baca lagi...kn g cari jugak ni..hehe

      Delete
  4. jm agak jarang tengok drama skrg ni..sibuklaaa...hmmm T.T takpa2 blh tgok onnline nanti =3 kan, kan kan? hehe

    ReplyDelete
  5. best ke? tak dapat nak layan.. huhu..

    ReplyDelete
  6. drama ariana rose tengah hangat skrg ni kan

    ReplyDelete
  7. alamak akak trmisslah apisode semalam huhu..petang kompom tunggu dpn tv awal hehe :)

    ReplyDelete
  8. tak berkesempatan untuk tengok drama ni.. tengok orang buat review cakap best..

    ReplyDelete
  9. Not bad la pelakon-pelakonnya..hehehe.. Novelnya dah best, hope cerita di tv pun best! :)

    ReplyDelete
  10. skrg dh minat kt ariana dan adam.. hehe. so sweet nanti

    ReplyDelete
  11. banyak gak orang update pasal citer nie tapi sy masih belum berkesempatan untuk tengok lagi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. yaya jrng tgok drma..
    tp suka tgok pelakon tu..Fathia..shanteq la dier..heeeee =D

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.