Page Rank | miss fluffy


Sunday, 8 December 2013

Page Rank


Dari semalam tengok ramai blogger duk check page rank. Hehe aku pun terpengaruh jugak nak check.


Apa yang aku boleh cakap ada peningkatan. Kalau sebelum ni memang 0. Takde ranking. Huhu ok la tu satu pencapaian bagi blogger baru macam aku ni. Hehe. Kalau nak check korang boleh tengok page ini ok (LINK)

20 comments:

  1. Tahniah2..sya dah cek... sya pny page rank 0.huhu..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah pulak cek blog ranking.... Mesti rendah ,...hheee

    ReplyDelete
  3. salam..

    hee samo la kiter.. ;p

    ReplyDelete
  4. nak check jugak la.. aper criteria nye ey..

    ReplyDelete
  5. Wowow! hebat tu..saya punya out of rank! lol

    ReplyDelete
  6. page rank nih tok apa ben kau buat dpat 1 jugak hahahhah
    tolong explain lama sgt dah tggl dunia blog nihh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mengikut kefahaman aku, page rank ni macam ranking populariti sesebuah laman web kpd Google..sekian. hehe:D

      Delete
  7. Tahniah! Next year jom kita kasi up lagi ;)

    ReplyDelete
  8. tahniah adik.. dulu akak N/A.. sekarang alhamdulillah ada la nilai walau sikit..

    ReplyDelete
  9. What's your tips to get atleast 1? xD Mine are zeroooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tips? Emmm actually sy pun tak berapa tau..Tapi sejak kebelakangan ni *cewah sy rajin update blog, kena rajin blogwalkinh. Mybe itu yg membantu menaikkan PR kita . Huhu :)

      Delete
  10. Congrats.. sat farah nk p check jugak la.. ;p

    ReplyDelete
  11. hana pernah check still 0. haha

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.