BRIM 3.0 2014 | miss fluffy


Monday, 23 December 2013

BRIM 3.0 2014


Tengok ramai dah yang duk isi BRIM 3.0. Teruja rasa nak isi jugak. First time ni aku nak isi BRIM. Maklumlah sebelum ni kan bergelar student. Dapat baucer buku. Tapi bila dah bekerja ni, apply BRIM untuk orang bujang pulak. Hehe. Jom isi ramai-ramai. InsyaAllah, rezeki la kalau dapat kan:)

Nak isi? Boleh click sini (LINK)

*Jangan lupa yang first timer macam aku ni sila baca Panduan Mengisi sebelum isi ok.
*Yang first time nak isi boleh click Permohonan Baru.
*Bagi yang dah pernah isi atau mahu kemaskini boleh la click Kemaskini Permohonan BRIM 2.0

Lagi satu kena tengok juga Syarat-syarat Kelayakan Permohonan BRIM 2014. Ada tertera di halaman utama website BRIM.

Lepas tu isi je butir-butir peribadi kita. Simple sangat step nak isi borang ni.


Aku dah isi. Anda bila lagi? Hehe

17 comments:

  1. kalau dapat boleh shopping tu...hihi

    ReplyDelete
  2. masih bergelar student.. layak terima baucer buku je.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. dah update baru..nak on9 takleh bukak plak, so terpaksa isi borang manual.lusa baru hantar :)

    ReplyDelete
  4. gaji utk ibu...huhu...dapat voucher buku je tahun ni...again and again :)

    ReplyDelete
  5. salam..

    wahh da kua ye..bleh la isi ni...ngeee ;p

    ReplyDelete
  6. selamat mengisi br1m
    aah kan..peluang ni

    ReplyDelete
  7. mama dah 2 kali terima brim... gaji ciput... hihih

    ReplyDelete
  8. pernah isi dulu tp nie nak kemas kini link dia tak boleh reload pulak. haha maybe ramai yang tengah bukak kot. :D

    ReplyDelete
  9. Semoga dipermudahkan & mudah2an dpt membantu apa yg perlu..

    ReplyDelete
  10. cepat2 isi mana yg layak tu. hehe

    ReplyDelete
  11. saya dah tak perlu isi sebab tahun lepas dah isi..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.