Tak keruan konon~ | miss fluffy


Monday, 16 December 2013

Tak keruan konon~


Tetiba,

Kadang-kadang,


Tak tentu pasal,



 Motif pertukaran emosi mendadak?



Maaf, emosi aku kurang stabil. Kahkah! 

p/s: Selamat Bertunang dan Selamat Pengantin Baru kepada kawan² sekalian. Tahniah. Jangan tanya bila turn aku. Kahkah. Aku percaya Allah dah tetapkan jodoh kita. Cepat atau lambat sama² kita berdoa. InsyaAllah :)

12 comments:

  1. hahaha saya lagi elok takyah bukak fb rasa jelous pun ado ngan status cam tuh hahah stress (",)

    ReplyDelete
  2. Smoga emosi kembali stabil.hihii..follow u

    ReplyDelete
  3. its okay dear kita bagi orang lain kawen dulu nanti turn kita plak.. Stay strong ^_^

    ReplyDelete
  4. yup betul. semua itu ketentuan allah.pasti ada satu hari nanti..senyum sikit :)

    ReplyDelete
  5. nampaknya kita naik bot yg sama lah cik fluffy oii.. haha.. stress!

    ReplyDelete
  6. kalau org tanya.. jwp jer. entah . ALLAH yg rancang.. bio terdiam. penah tekena gak dulu.. hehe

    ReplyDelete
  7. amin...semoga cepat dipertemukan dengan saya....eh, silap..dipertemukan dengan jodoh..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. hihi.. tu dh ada yang tersasul.. ehem ehem.. ok lah tu :)

    ReplyDelete
  9. mimie.. comel la gambar cartoon cartoon itu.. bikin sndiri yer?..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.