Awan jahat~ | miss fluffy


Wednesday, 25 December 2013

Awan jahat~


Aku ni jenis pesen kuat berimaginasi la jugak. Kadang² sampai tahap tak logik dek akal pun ada tapi lantaklah. Haha dah aku suka. Boleh dapat idea gak nak taip & post netry. At least takde la sunyi sepi blog ni. Huhu kan~

Kali ni aku nak cerita pasal AWAN~ Yeahh aku suka tengok awan dan langit yang biru. Tenang je kan? Hikhsss tengok header aku dah la. Awan² comel sekononnya~ Tapi bila tengok awan gelap tambah² bila hujan lebat nak turun aku jadi takut gak.

Pernah terbaca kat blog pasal awan membentuk macam² rupa, pasal awan bentuk ombak besar la takut rasa kan? Pastu mula la otak imaginasi yang bukan². Selalunya awan jahat la. Tau awan jahat? Jap lagi aku tunjuk. Mungkin effect tengok kartun banyak sangat kot-_-


Langit & awan real~





Imaginasi aku~ -_-


Huhu macam budak² kan? ^_^

22 comments:

  1. hana pown imaginasi kuat jugak. mcm2 boleh fikir dalam masa yang sama. haha yup. ada awan yang gelap tu hana pown takut. huk2

    ReplyDelete
  2. hihi...memang takut tgknya :-)

    ReplyDelete
  3. Hahaha..memang kartun sangat awan tu.

    ReplyDelete
  4. dahsyatnya imaginasi.. hahaha

    ReplyDelete
  5. agak kebudakan jugak la. hehehe...

    ReplyDelete
  6. Terlebih sudah ! Selalu awan jahat dtg bila nak ujan ribut petir je.. amaran org kata. jangan fikir bukan2 ye.. haha :p

    ReplyDelete
  7. awan yang gelap mmg scary tau.. cm cite evil dead.. hehe..

    ReplyDelete
  8. hahaha.tinggi betul imaginasi .. :)

    ReplyDelete
  9. nice pict awan tu..begitu jugalah pencipta NYA kan Mime :)
    Mime peminat tegar kartun lah ni sampai terbawak ke imaginasi haha :D

    ReplyDelete
  10. salam...

    hehe memang cenggitu la imaginasi dgn kartun...;p

    ReplyDelete
  11. sy pernah pegi satu training dimana facilitator tu kata orang yang berimiginasi nie sebenarnya orang yang suka exercise otak dia..but its depends on imiginasi tu laa..saya pun kekadang tengok awan terpikir benda yang macam2 gak...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. pernah tengok bentuk awan bentuknya macam a monster coming for me.

    ReplyDelete
  13. hahaha.. terok gak imaginasi akak ni.. hahahaha...

    ReplyDelete
  14. Awan jahat nak lawan ombak jahat ke macam dalam iklan petronas raya tu..hihi..awan yang comel :) terlebih imagine sudah dia ni..hehe

    ReplyDelete
  15. Kalau tengok betul2, sebenarnya menakutkan...

    ReplyDelete
  16. walaupun agak menggerunkan, tapi cantik gambar awan yg 1st tu..
    datang menabung sini..

    ReplyDelete
  17. suka juga tgk awan yg putih dan langit membiru.. imaginasi terbaik la

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.