Kucing dan cuaca | miss fluffy


Monday, 16 December 2013

Kucing dan cuaca


Source: Facebook

Kucing hampa macam ni dak?
Kucing aku sebiji macam last picture tu. Tidur terlentang di waktu panas terik. Aishhh pergi dekat depa then rub their belly!! Auwww cute sungguh engkau mime!! -_-'

18 comments:

  1. erkk..xperasan pulak. yg psti semua pun comel bila tgh tidoq

    ReplyDelete
  2. awww soooo cute laa kucing..hehe :)

    ReplyDelete
  3. geram tengok kucing tidur.. tak kira masa dan cuaca dia masih boleh lena..

    ReplyDelete
  4. Mmg.. kucing sy pun mcm tu.. tido mcm org pulak.. hahaa.. nice sharing.. :D

    ReplyDelete
  5. hehe..cumel je kucing ne...tidur terus lah..hahha

    ReplyDelete
  6. semua gaya diatas tu ada... geram je tgk

    ReplyDelete
  7. kucing sy pun mcm tu jugak. sy panggil ini gaya men'cicak' atau meng'katak'
    haha

    ReplyDelete
  8. camni jugak..ada lagi gaya meniarap macam kucing terbang..huhu..comel!

    ReplyDelete
  9. ohh tak perasan plak.... kena perati la lepas ni. hikhik... adoi i miss u totoi :)

    ReplyDelete
  10. saya takde kucing..tapi ade sekor kucing rumah saya memang suka tido macam tu...kekadang tidur kat betul2 tempat laluan orang..nak kejut kesian plak..end up terpaksa laa mengelak sikit..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. saya takde kucing, tapi ade sekor kucing kat area umah sy suka tido macam tu..kekadang tido kat laluan orang plak tu..nak kejut kesian plak, end up terpaksa mengelak daripada terpijak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. tidur telentang tu comel betul.. panas sgt kot kan

    ReplyDelete
  13. haha...xkira apa cuaca pon..reaksi nye ttp sama..xde effect lgsung..;p

    ReplyDelete
  14. hahaha. kuat tidur. saya tak bela kucing so tak tahu macam mana

    ReplyDelete
  15. pernah.. tp dh x der kucing la ni mimi..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.