Wild Wild West Dinner at Hard Rock Hotel, Penang | miss fluffy


Monday, 23 December 2013

Wild Wild West Dinner at Hard Rock Hotel, Penang


Ini cerita malam Sabtu lepas. Tempat kerja aku buat dinner di Hard Rock Hotel, Penang. So, aku pun kejakunan la jugak. Belum pernah sampai situ lagi. Haha kesian sungguh.
Tema yang depa buat kali ni adalah Wild Wild West. Ala-ala cowboy cowgirl gitu. Hehe.
Nak kata aku dress up gila-gila macam cowgirl sebijik takdak la. Biasa-biasa je tapi warna tema koboi yang color koko tu memang ada dari  tudung sampai la ke kasut. Bayangkan manusia koko berjalan. Err merapu abaikan-_-

Cowgirl & cowgirl. 
Jangan cari pasal kalau tanak kena libas!!
 Kahkah verangan~ 

Ok la, aku enjoy masa dinner tu. Walaupun aku minum ayaq oren bergelas-gelas tapi aku gembira. Haha. *Yela depa yang lain kan minum ayaq 'teh' haram bagi umat Islam. Makan? Frankly speaking, makan tak memuaskan. Ada dish yang bila makan rasa macam lori garam terbalik, ada dish pulak yang tetiba makan rasa makan nak dapat kencing manis. Keseluruhannya bagi makanan aku hanya bagi 3 bintang dari 100 bintang. Keji kan aku? Biar. Haha. Mungkin chef di situ terlalu gementar sebab ada koboi yang datang nak makan masakan beliau. Merapu lagi, abaikan-_-

Malam tu jugak aku memang tak bertuah. Haha sebab tak dapat apa-apa cabutan hadiah lansung. Memang tak puas hati tapi nak buat macam mana. Memang bukan rezeki kot tapi hadiah tu memang geram la kalau tak dapat. Ipad Air kot! Grrr. Takpa la. *Hang redha jela perempuan oii. Nanti taruh duit pi beli sendiri.

p/s: Jalan-jalan malam area Batu Feringgi tu best jugak ye. Meriah! ^^

23 comments:

  1. kat kedai tu ada teh haram ke? halal ke kedai tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. halal makanan disitu...cumanya biasalah bila bekerja dgn chinese dinner mereka tak lengkap la tanpa 'teh' tu kan..lgpun mkn disana kami diasingkan meja..hehe:)

      Delete
  2. hamboiii...cowgirll...beauty nyeee....hihihi

    ReplyDelete
  3. mama pernah sampai batu feringgi last darjah 6 dulu.. ai sey... lama tuu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lama dah tu mama..skrg ni byk sgt dah berubah kawasan tu..huhu

      Delete
  4. 3/100 bintang melampau hang hehe

    ReplyDelete
  5. wahh.. sempoi2.. gmbr kuda x de ke hehee.. :D :D

    ReplyDelete
  6. salam....
    wahh jadi cowgirl dah dier.....hehe ;p

    ReplyDelete
  7. Hard Rock mmg takde benda best pun...harap mahal je kot -_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..harga makanan mahal tak worth dgn rasa makanan..aishh

      Delete
  8. janji enjoy kan.. dpt join pun Fiza ngk dah best tu...

    ReplyDelete
  9. pergi dinner makanan tak best stress kot.. hahaha!

    ReplyDelete
  10. patut lah seketoi gambaq makanan pon xdak.. hikhik

    ReplyDelete
  11. hahaha...3/100 star? kesian dorang....hehehe

    ReplyDelete
  12. Tajuk pun dah gempak...hehe..
    Selamat bercuti...

    ReplyDelete
  13. amboi.. ala2 cowgirl la nih.. heheh

    ReplyDelete
  14. wah..tema dia macam best jer...hehehe..takde bull ride sekali ker???

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.