Wishing for .................... | miss fluffy


Sunday, 8 December 2013

Wishing for ....................


Sebenarnya dah lama teringin nak beli smartphone ni. Tapi tengah usha² dulu samada berbaloi ke tak untuk beli. Hehe. Buat masa sekarang masih compare lagi dengan smartphone yang ada kat pasaran. Maklumlah banyak sangat pilihan. Kuhkuh tapi yang paling penting kena la tengok bajet juga. Hehe so sekarang tengah cari smartphone yang terbaik dengan bajet yang ada. 

Hmm agak² kalau bajet RM1.5K smartphone apa ye yang boleh dapat? Samsung? HTC? Sony? Waa confuse. Korang ada cadangan tak? :D


13 comments:

  1. alamak x der cadangan la..huhu..mungkin leh try samsung or sony

    ReplyDelete
  2. Samsung boleh dapat yang baik jugak tu dengan bajet banyak tu

    ReplyDelete
  3. skang banyak pilihan..kena pilih yang betul² menepati citarasa dan budget :)

    ReplyDelete
  4. HTC confirm boleh dpt... Samsung pun boleh dpt kot... tapi version lama la... Saya pakai HTC... setakat ni berpuas hati la... :D

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya mbeli smartpon ni..sya pkai samsung je..gmbr dgn harga serta fungsi2 dia pun senang je nk guna ^_^.jd sya sarankn samsung.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la...sy pun dok terfikirkan samsung jugak...:)

      Delete
  6. kalau 1.5 k dah bolh dapat sony experia apa entah yg camera memang awesome hahaha kawan aku dah beli ben... kikiki main candy crush pun sekat haahhaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. main game pun sekat? haha maknanya apa tu? -_-

      Delete
  7. akak sampai sekarang tak terbeli lagi smartphone tu.. hehe..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.