Kisses | miss fluffy


Tuesday, 3 December 2013

Kisses


Craving for chocolate dan kebetulan pulak Tesco ada buat promotion apa lagi aku sambar la sebungkus. Harga pun murah la. Selalu coklat ni balik dari Langkawi dapat la makan banyak² tapi memang jarang la kan nak pergi Langkawi. Takpun kirim saper² yang pergi Langkawi boleh la borong banyak sebab murah. Favorite sangat coklat ni! >.<

Nyummy!!


16 comments:

  1. same here ! skrg ni asyik nak telan coklat ja memanjang ^_^

    ReplyDelete
  2. Kegemaran sya ni..klu dpt dr lngkawi cekelat ni..mesti sya amik nyuruk dulu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...yang kena serbu confirm Kisses dulu..

      Delete
  3. nak cikit.. hihi.. daim pun mahal kat sini.. mimi pun hantu choc yer.. selalu ada beryl's bt warehouse sale.. sedap gak choclate nyer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yep, memang hantu coklat sgt! Hehe oh Beryl's pernah beli. Kalau tak silap coklat nama Tiramisu. Sedap! Hehe;P

      Delete
  4. sedap! lama xmkan coklat ni..mmg last beli time pergi lngkawi..
    huhu..nth thun bila nth xingt ;p

    ReplyDelete
  5. coklat nie memang mahal....terkulat-kulat tengok kat Tesco hari tu....

    ReplyDelete
  6. Coklat ni memang sedap.. Kalau pergi langkawi mesti borong coklat ni, sebab dekat sana murah2..

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.