Mohon Jasa Kalian: Blogger Prihatin || 3 Ribu Telekung Diperlukan | miss fluffy


Wednesday, 18 December 2013

Mohon Jasa Kalian: Blogger Prihatin || 3 Ribu Telekung Diperlukan


Aku dapat info ni dari blog Bicara Mak Dara (LINK). Project Prihatin yang memerlukan 3K telekung untuk diberikan kepada mangsa banjir di kawasan Pantai Timur. Aku war-warkan pesanan ni dan siapa-siapa yang nak sebarkan pesanan ini amatlah dialukan. Bersama-sama kita bantu mangsa banjir ni. InsyaAllah sekurang-kurangkan bebanan mereka dapat diringankan.

Berikut info yang aku dapat dari blog Bicara Mak Dara.:

Facebook (LINK)
Untuk pengetahuan juga, tempoh yang diberikan untuk mengumpul telekung ini adalah dalam masa seminggu sahaja bermula 16-23 December 2013.

Dan Mak Dara serta rakan blogger beliau turut membuat kutipan telekung pada 19 December 2013. Untuk keterangan lebih details korang boleh tengok kat blog Bicara Mak Dara. (LINK)

Sama-sama kita bantu usaha murni mereka. Sekiranya tak mampu nak bantu dari segi kewangan atau harta benda kita boleh sebarkan mesej ni kepada orang ramai.

18 comments:

  1. tq for sharing. in shaa allah boleh membantu

    ReplyDelete
  2. sama-sama kita membantu mereka yang memerlukan..

    ReplyDelete
  3. Terima Kasih kerana sudi share Projek Prihatin ini.. Moga niat kita mmbantu mangsa banjir ini diberkati dan dipermudahkanNya. aminn.

    ReplyDelete
  4. Sama-samalah membantu bg yg berkemampuan..

    ReplyDelete
  5. baiklah...saya akan war-warkan pada yang lain....bagus usaha ini, something different...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. In Shaa Allah, nak juga menyumbang buat mangsa2 banjir, thanks for sharing the info dear...

    ReplyDelete
  7. nanti cuba tengok kat rumah dulu...kalau ada

    ReplyDelete
  8. go0d sharing..dapat meringankan lg beban mereka

    ReplyDelete
  9. perkongsian yang baik.. harap sangat misi tercapai...

    ReplyDelete
  10. datang lagi klik nuffy...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Wahhh banyak jugak diperlukan. Thanks for sharing. Baru tahu pasal ni..

    ReplyDelete
  12. salam...

    thanks share..baru tau. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  13. di saat kita heppi , ramai di luar sana dlm kesusahan . sama2 membantu :)

    ReplyDelete
  14. ada ganjaran bagi mereka yang membantu,thanks share..baru taw perlukan telekung ni..

    ReplyDelete
  15. zizie pun ada satu je.. semoga mereka yang membantu mendapat keberkatan daripada Allah..

    ReplyDelete
  16. betul tu. bantuan boleh jadi dalam apa2 bentuk sekalipun. thnks for sharing.. :)

    ReplyDelete

Komen buat anda lebih hemsen dan cantik seperti Action Kamen dan Misae. Jadi, sila tinggalkan komen anda.